Casa familiar

Casa familiar

Barcelona

En el punt del “Torrent Mal”, una parella amb noms de pel·lícula, em criden per prendre una de les decisions més importants en la vida, comprar el lloc on establir-se com a família.

En entrar, la casa em fa l’ullet. És amor a primera vista, li veig moltes possibilitats i vam començar amb el projecte.

Juntament amb el saber fer del pare i alguns més industrials, reorganitzem l’espai, delimitant les noves necessitats i prestant atenció a les sensacions que ens arriben. Obrim finestres cap al magnífic paisatge i el verd jardí que envolta la casa. Els petits banys s’amplien convertint-se en vestidor i bany més ampli amb gran capacitat per emmagatzemar.

Les nenes ocupen les golfes de manera independent, amb el seu propi bany i espai per crear el seu petit món pintat al seu gust.

De dues habitacions se’n fa una sola per al despatx, tots dos treballen sovint a casa. En un dels racons i en ordre, les joguines de les nenes amb la seva pròpia taula creativa. El tènue color a les parets marca la divisió.

Vam aconseguir entre tots, una llar tranquil·la i còmode on poder rebre i compartir tardes de diumenge amb la resta de la família, els avis, que han estat des del principi aportant el seu granet de sorra.