Immobiliària

Empresa immobiliària

Barcelona

Una immobiliària establerta a Barcelona des de fa molts anys, decideix traslladar-se a un enclavament més estratègic, movent la seva seu a una antiga oficina bancària de la qual vam heretar les caixes fortes i la foscor de les seves instal·lacions.

Impera el lliurament ràpid dels mobles, la practicitat i el preu. En col·laboració amb l’empresa Carpel, s’organitza el lliurament a temps, just per reprendre el ritme després de l’estiu.

A peu de carrer, una foto ampliada de l’Eixample, presideix una petita sala de signatures, despatxos independents per a gestions privades, un parell de comercials i el taulell amb la sala d’espera per a l’atenció ràpida al client. Divisions en vidre transparent amb vinils on són necessaris i sobre el fons blanc del mobiliari neutre i les parets, notes de color del logo en blau elèctric i groc.

Al soterrani s’ordena l’arxiu, una àmplia sala polivalent per a juntes i reunions de comunitat de veïns, “l’office”, un parell de despatxos i un “bench” de treball en línia per a totes les administradores. Ha estat necessari obrir tot l’espai i fer les divisions mínimes en vidre per convidar a la llum i aclarir l’aclaparament de treballar “sota terra”.

Al pis superior, els despatxos tancats de direcció i advocats i a la zona central, tots els comercials, col·locats de manera informal.

Vam aconseguir ordenar les diferents activitats per zones i fer que cada espai, sigui on sigui, esdevingui el més agradable possible… i tot a temps!