Pis Temporal

Pis temporal

Barcelona

Una parella amb fills preuniversitaris, decideixen per logística familiar, passar uns anys de lloguer en un pis millor situat que el seu propi. Els acompanyo a decidir com podria adaptar-se millor a les seves necessitats.

En una finca de maó vermell i parquet en espiga, després del pas d’estudiants com inquilins anteriors, s’amaga un petit diamant en brut. Cal fer-li un profund “rentat de cara”.

La llista de necessitats és llarga, però en acabar, sembla un altre pis. Vam aconseguir una zona noble i una altra d’espai comú de la família. No fan falta molts mobles, algunes peces, com l’armari del menjador i la talla en fusta, venen amb els records i l’equipatge, la resta s’encarrega sense necessitat d’un alt pressupost, donant prioritat a l’espai. Armaris, zona d’estudi, amplia cuina, còmodes dormitoris amb els seus respectius banys i espai de neteja i organització…

Joc de tonalitats en la pintura, entre els grisos, el blanc i l’ivori perfilem les cornises dels alts sostres. Ambient sobri, elegant i gens pretensiós, a imatge del client, de la seva manera de ser i de les seves necessitats actuals.